BikeFun eKatalógus

Te is vártad már, hogy legyen egy interaktív, mindig aktuális, környezetbarát BikeFun katalógusod? 

 
220421 eKata 1 cimlap
 
Mi azt valljuk, hogy gyorsan változó világunkban folyamatosan szükség van naprakész információkra, innovatív és környezettudatos új megoldásokra, hogy bizalommal tekinthessünk a jövőbe.
 
220421 eKata 2220421 eKata 3
220421 eKata 4220421 eKata 5
 
Ennek szellemében 15 izgalmas év után búcsút intünk a nyomtatott kiadványoknak. 2022-től ebben a felhasználóbarát, mindig naprakész, egyszerűen átlátható online katalógusban mutatjuk be nektek a termékeinket. Itt már nincsenek korlátaink, minden termékinformáció, videós segédlet, használati útmutató, mérettáblázat, teszteredmény csak egy kattintásra van tőletek!
 
 
Folyamatosan bővítjük az oldalak számát. Hamarosan minden általunk képviselt márkáról átfogó képet nyújtunk ebben a brosúrában.
 
Használd ki az online katalógus lehetőségeit!
 
1. Mindig kéznél van: lapozgasd az asztali gépeden, tableten vagy telefonon! Ezentúl nem kell külön magaddal cipelned, hogy bármikor belepillanthass, amikor kedved van hozzá. A tökéletes élmény érdekében javasoljuk a fekvő képernyő használatát!
 
2. Kattints a termék nevére: Ha egy termékkel kapcsolatban az összes részlet érdekel, akkor csak kattints a nevére és minden kérdésedre megtalálod a választ! Nem korlátoz többé a nyomtatott katalógusoldalak szűkössége, hiszen egy kattintással a részletes terméklapra jutsz, ahol teljes specifikációt, mérettáblázatot, összeszerelési útmutatót és akár videós segédletet is találsz a keresett árucikkre vonatkozólag.
 
3. Használd az alsó logó sort: Ha csak egy bizonyos márka érdekel, akkor lapozgatás helyett egyszerűen kattints a márkajelzésre az alsó (zöld) sorban és máris a kívánt oldalra jutottál. 
 
220421 ekata logosor
 
4. Navigálj az oldalsáv gombjaival: Ha kifejezetten csak bizonyos termékcsoportokra vagy kíváncsi, akkor a zöld oldalsávokon lévő kategóriákra kattintva egyből a ’kerékpárok’, ’alkatrészek és tartozékok’ vagy ’ruházat és cipő’ fejezethez ugorhatsz.
 
220421 eKata oldalgomb
 
5. Áttekintéshez használd az indexképeket: Ha gyorsan szeretnéd áttekinteni az oldalakat, hogy megtaláld a számodra érdekes modelleket, akkor kattints a ’thumbnails’ ikonra. Az így felnyíló lapozósávon gyorsan mozoghatsz előre és hátra az indexoldalak között.
 
220412 eKata thumbs
 
6. Keress a keresővel: Gépeld be a keresőmezőbe a kívánt kulcsszót és megmutatjuk, hogy mely oldalakon találkozhatsz a kulcsszóhoz kapcsolódó termékekkel.
 
220412 eKata search
 
7. Menj egyenesen a céloldalra: Ha emlékszel a keresett termék pontos oldalszámára, akkor ezt elég beírnod alulra, a fekete szerkesztőléc közepén az oldalszámokhoz és máris a kívánt helyre jutottál.
 
220412 eKata pages
 
8. Vetítheted, megoszthatod, kinagyíthatod…
- a tökéletes élményért tedd ki teljes képernyőre a katalógust a ’Fullscreen’ funkcióval
220412 eKata fullscreen
- ha nem akarsz egyenként lapozgatni, akkor indítsd el a vetítést funkciót az ’auto flip’-pel
220412 eKata fullscreen
- ha megnéznél valamit közelebbről, akkor használd a nagyító ’zoom in’ funkciót 
220412 eKata zoom
- ha szeretnéd megosztani katalógusunkat, akkor használd a ’share’ funkciót
220412 eKata share
  
Amennyiben ezek után is maradt kérdésed a termékekkel kapcsolatban, akkor fordulj viszonteladó partnereinkhez bizalommal, vagy keresd a Merida Concept Store munkatársait, akik örömmel segítenek eligazodni termékeink széles választékában!